• En god gammeldags vedfyrt bakerovn fra 1875 er midtpunktet i Randis Kjeller.
    Her kan man bake brød, steke pizza, tilberede hovedretter og desserter eller bake kaker.
    I rommet ved siden av kan alt som lages i bakerovnen nytes ved et gjestmildt langbord.
 
  • Lokalene ligger i et tradisjonsrikt sveitserhus i Lillesand sentrum. Kjelleren har metertykke murer med jernvinduer i dype nisjer som skaper en spesiell atmosfære. Komforten er sikret med varmekabler i gulvet mens et flammende peisbål og mange stearinlys skaper en intim og koselig stemning.
 
  • Randis Kjeller tar imot grupper etter forhåndsbestilling. Det kan serveres inntil 30 personer på det meste, mens 10 gjester er et minimum. Husk, dere har kjelleren for dere selv hele kvelden.
 
  • Et stort kontaktnett blant utøvere gjør at vi kan ordne kulturelle innslag med visesangere, musikere, forteller m.m.- eller dere kan selv benytte det gamle, store pianoet for å akkompagnere allsangen eller for å underholde.
 
  • Randis Kjeller tilpasser arrangementene etter gjestenes behov. Dere kan for eksempel delta i matlagingen selv. Enten bake og steke brød for å nyte et herremåltid av de selvlagede produktene etterpå, eller komponere sine egne pizzaer som stekes mellom glørne på et par minutter. Eller dere kan komme til ferdig dekket bord for bare å nyte Randis matspesialiteter.
 
  • Ta kontakt, og bli enig med Randi om hva som passer best for dere.
 
Randis Kjeller i media:
 
 
Se: http://www.bakeovn.no