Konseptet er under endring.
I denne perioden blir det avholdt kurs og det produseres konfekt. 
Ta kontakt om du ønsker å delta på kurs eller bestille konfekt.


 

 

Lunsj/Forretningslunsj

Ta med dine gjester på lunsj i Randis Kjeller. Jeg serverer varmt brød og diverse hjemmelagede pålegg, - samt te og kaffe.

 

 

Brødfest

Delta i baking og steking av forskjellige brødtyper. Resultatene nytes i fellesskap rundt stort langbord. Lukten og smaken av nystekt brød garanterer et vellykket arrangement. Eller du kan komme til alt ferdig.

 

 

Pizzafest

Bruk kvelden til å lage dine egne pizzaer akkurat slik du liker dem. Deig og ingredienser står framme, og du kan steke og spise så mye du orker. De små pizzaene stekes direkte på de varme steinene og er ferdige på 1 minutt.

 

 

Kurs, heldags- og kortere kurs

Unn deg gleden av et kurs i bruk av vedfyrt bakerovn. Du lærer å bake ut og dekorere deilige brød før de stekes i steinovnen. Vi nyter et felles måltid mens brødene stekes, og du får resultatet med deg hjem til slutt.

Hele dagen fra kl.9 - 18 går med når du skal lære å fyre ovnen, bake brød og tilberede tre retters middag i den samme ovnen. En opplevelse du sent vil glemme, ikke minst på grunn av alt du lærer, men også på grunn av alt du fortærer.

 

 

Møter / konferanser

Bruk Randis Kjeller som ramme rundt møtet eller konferansen. Lokalene er stemningsfulle og behagelige, og maten er en kvalitetsopplevelse. Kultur og programinnslag kan bestilles.

 

 

Brød og Bibel

Brød er et sentralt begrep i bibelen. Randis Kjeller kan tilby et opplegg med bibeltekster, bilder og tid for måltid og samtale.
En spesiell kveld i et spesielt miljø for din bibelgruppe?